Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach turnovers (fatayer)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
32 pieces
Υλικά
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
flour350 g
Filling
-
fresh spinach leaves washed and dried400 g
-
onions cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
Assembly and Baking
-
flour for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
1.8 g
Θερμίδες
305 kJ /
73 kcal
Λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
9.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12hod. 45min.
Pull-apart pizza sun
1hod. 30min.
Sardine Empanada
1hod. 40min.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min.
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40min.
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2hod. 10min.
Tandoori chicken pizza
1hod. 30min.
Iced puff pastry
40min.
Gluten and grain free bread rolls
1hod. 20min.
Baby-friendly Cheesy Broccoli Biscuits
35min.
Prosciutto Herb Breadsticks
30min.
Fatayer with Cheese and Mint
1hod. 5min.