Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach turnovers (fatayer)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
32 pieces
Υλικά
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
flour350 g
Filling
-
fresh spinach leaves washed and dried400 g
-
onions cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice, freshly squeezed100 g
Assembly and Baking
-
flour for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
1.8 g
Θερμίδες
305 kJ /
73 kcal
Λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
9.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRye Bread
6ωρ. 5 λεπτ.
Keto crackers
1ωρ.
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2ωρ. 25 λεπτ.
Sesame Chicken Nuggets
40 λεπτ.
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1ωρ.
Gluten free sausage rolls
2ωρ. 5 λεπτ.
Kid-Size Pizzas
1ωρ. 20 λεπτ.
Ciabattine
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegetarian Sausage Rolls
40 λεπτ.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2ωρ.
Almond shortcrust pastry
35 λεπτ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.