
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach turnovers (fatayer)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
32 pieces
Υλικά
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
flour350 g
Filling
-
fresh spinach leaves washed and dried400 g
-
onions cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice, freshly squeezed100 g
Assembly and Baking
-
flour for dusting
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
73 kcal /
305 kJ
Πρωτεΐνη
1.8 g
Λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
9.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKids Chocolate Carrot Muffins
40min
Seeded Protein Crackers
30min
Cheese Biscuits
30min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Pizza Diavola
1h 30min
Mushroom pie
1h 40min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Vegetable Cheese Muffins
35min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Crusty Spelt Bread
2h 20min