
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
su500 g
-
patates küp küp kesilmiş (3 cm)600 g
-
zeytinyağı yağlamak için
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)4
-
limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)1
-
tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre½ tk
-
karabiber2 tutam
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
tereyağı10 g
-
beyaz mantar dilimlenmiş (0,5 cm)300 g
-
sek beyaz şarap50 g
-
krema50 g
-
labne peynir200 g
-
toz muskat2 tutam
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
45 g
Θερμίδες
2763 kJ /
660 kcal
Λιπαρά
48 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSomon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 λεπτ.
Domates Soslu Patatesli Balık
50 λεπτ.
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Καμία βαθμολογία
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
Καμία βαθμολογία
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 λεπτ.
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1ωρ.
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1ωρ.
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1ωρ. 15 λεπτ.
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2ωρ. 30 λεπτ.
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30 λεπτ.
Kişnişli Karidesli Omlet
35 λεπτ.