
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
su500 g
-
patates küp küp kesilmiş (3 cm)600 g
-
zeytinyağı yağlamak için
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)4
-
limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)1
-
tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre½ tk
-
karabiber2 tutam
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
tereyağı10 g
-
beyaz mantar dilimlenmiş (0,5 cm)300 g
-
sek beyaz şarap50 g
-
krema50 g
-
labne peynir200 g
-
toz muskat2 tutam
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
45 g
Θερμίδες
2763 kJ /
660 kcal
Λιπαρά
48 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTon Balıklı Makarna
1ωρ.
Rus Salatası
40 λεπτ.
Peynirli Karides Tava
35 λεπτ.
Pırasa ve Somonlu Pratik Milföy Böreği
1ωρ. 30 λεπτ.
Çıtır Balıklı Sandviç
40 λεπτ.
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1ωρ.
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1ωρ. 15 λεπτ.
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Καμία βαθμολογία
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
40 λεπτ.
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Καμία βαθμολογία
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Καμία βαθμολογία