Σπαγγέτι με πέστο αβοκάντο & φιστίκια κάσιους

Σπαγγέτι με πέστο αβοκάντο & φιστίκια κάσιους

4.4 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

Πέστο με αβοκάντο και φιστίκια κάσιους
  • πιπεριά τσίλι, φρέσκια
    ¼ κ.γλ.
  • φιστίκια κάσιους, ψημένα, ανάλατα
    140 γρ.
  • σκόρδο
    3 σκελίδες
  • βασιλικό, φρέσκo (μόνο τα φύλλα)
    15 κλωνάρια
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    60 γρ.
  • αβοκάντο (περίπου 3 αβοκάντο), κομμένα στα 8, κρατήστε το κουκούτσι από το 1 αβοκάντο
    550 - 600 γρ.
  • χυμό λεμονιού
    40 γρ.
  • παρμεζάνα νηστίσιμη
    140 γρ.
Σπαγγέτι
  • νερό
    1500 γρ.
  • αλάτι
    1 ½ κ.γλ.
  • ελαιόλαδο
    1 κ.σ.
  • πάστα ζωμού λαχανικών
    1 κ.γλ.
  • σπαγγέτι
    500 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 747 kcal / 3099 kJ
Πρωτεΐνη 19.6 g
Λιπαρά 56 g
Υδατάνθρακες 37.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων