Riso all'aneto, fagioli di Lima e melograna

Riso all'aneto, fagioli di Lima e melograna

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di aneto fresco le foglioline
    10 g
  • di acqua
    1000 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
    350 g
  • di baby fagioli verdi di Lima, surgelati
    400 g
  • di pistilli di zafferano
    1 cucchiaino
  • di olio vegetale
    30 g
  • di Feta sbriciolato
    200 g
  • di chicchi di melograno
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 395 kcal / 1656 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων