Focaccia con patate e rosmarino

Focaccia con patate e rosmarino

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 30 - 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di acqua
  • 10 g di lievito fresco
    1 cucchiaino di lievito secco
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di farina manitoba
    500 g di farina per pizza
  • 10 g di sale + q.b.
  • 250 g di patate pelate e a fette sottili (1-2 mm)
  • 1 - 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 19 g
Θερμίδες 2719 kJ / 650 kcal
Λιπαρά 19 g
Φυτικές ίνες 5 g
Υδατάνθρακες 107 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων