Συσκευές & Αξεσουάρ
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Filling and Topping
-
Gruyère cheese cut in pieces120 g
-
olive oil20 g
-
red onions halved80 g
-
garlic clove1
-
brown mushrooms, fresh sliced250 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh chives chopped1 Tbsp
Paptert Filling and Assembling
-
water800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
maize flour white170 g
-
unsalted butter20 g
-
200 g fresh sweetcorn kernelstinned sweetcorn200 g
-
150 g cooked bacon, cut in thin slicesbiltong cut in thin slices150 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
double cream200 g
-
fresh basil leaves roughly chopped10
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
1422 kJ /
340 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
South African
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot and Swede Mash
20 λεπτ.
Dauphinoise Potatoes
50 λεπτ.
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1ωρ. 10 λεπτ.
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 λεπτ.
Chopped Liver
1ωρ.
Colcannon
35 λεπτ.
Moi Moi
1ωρ.
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 λεπτ.
Tomato Rice
30 λεπτ.
Stuffed Portobello Mushrooms
45 λεπτ.
Miso and Honey-roasted Aubergine
1ωρ.
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 λεπτ.