
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken Étouffée
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Roux
-
vegetable oil30 g
-
plain flour2 Tbsp
-
water300 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Étouffée
-
unsalted butter diced50 g
-
onion quartered (approx. 100 g)1
-
green pepper quartered (approx. 120 g)1
-
red pepper quartered (approx. 120 g)1
-
celery quartered (approx. 70 g)1 stick
-
red chilli halved, deseeded1
-
Cajun spice mix½ tsp
-
fresh basil leaves chopped1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)400 g
-
spring onions sliced (1 cm)4
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
337 kcal /
1408 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Deep South and Cajun
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFamily Chicken Galette
1ωρ. 55 λεπτ.
Mexican Stuffed Peppers
45 λεπτ.
Mexican Spare Ribs
50 λεπτ.
Chicken Akhni
1ωρ. 30 λεπτ.
Mexican Turkey Chilli
40 λεπτ.
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1ωρ.
Allergen Friendly Crispy Chicken Goujons
30 λεπτ.
Venison and Potato Goulash
50 λεπτ.
Chicken Tacos al Pastor
45 λεπτ.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Chicken Garam Masala
50 λεπτ.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.