
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken Étouffée
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Roux
-
vegetable oil30 g
-
plain flour2 Tbsp
-
water300 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Étouffée
-
unsalted butter diced50 g
-
onion quartered (approx. 100 g)1
-
green pepper quartered (approx. 120 g)1
-
red pepper quartered (approx. 120 g)1
-
celery quartered (approx. 70 g)1 stick
-
red chilli halved, deseeded1
-
Cajun spice mix½ tsp
-
fresh basil leaves chopped1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)400 g
-
spring onions sliced (1 cm)4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
27 g
Θερμίδες
1408 kJ /
337 kcal
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Deep South and Cajun
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2ωρ.
Onion Pie
2ωρ.
Toad in the Hole
1ωρ.
Traditional Austrian Beef Goulash
4ωρ.
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1ωρ. 25 λεπτ.
Steak and Kidney Pudding
5ωρ.
Layered Chicken Dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1ωρ. 20 λεπτ.
Tarte Bourguignonne
1ωρ. 30 λεπτ.
One-pot Moussaka
30 λεπτ.
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2ωρ. 10 λεπτ.
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 λεπτ.