Συσκευές & Αξεσουάρ
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Stücke
Υλικά
Teig:
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen220 g
-
Olivenöl30 g
-
Wasser120 g
-
Salz¼ TL
Belag und Fertigstellung:
-
Birnen (ca. 400 g), reif, weich2
-
Zitronensaft2 EL
-
Schmand100 g
-
Gorgonzola in Stücken200 g
-
Honig nach Geschmack
-
Thymianblättchen, frisch3 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1613 kJ /
385 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Heiss und herzhaft
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Heiss und herzhaft
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto-Mozzarella-Rollkuchen
2ωρ.
Gougères
40 λεπτ.
Fougasse
14ωρ. 30 λεπτ.
Pizza mit Roastbeef und Pilzen
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken Pot Pie
2ωρ.
Pizzabrote
50 λεπτ.
Fußballbrot mit Paprikadip
2ωρ. 30 λεπτ.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4ωρ. 10 λεπτ.
Halloween-Brötchen
3ωρ. 20 λεπτ.
Pizza Frescolina
1ωρ. 40 λεπτ.
Spinat-Tomaten-Quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1ωρ. 40 λεπτ.