Yakisoba con gamberi

Yakisoba con gamberi

3.4 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    1500 g
  • di gamberi crudi sgusciati e puliti del filo intestinale
    400 g
  • di salsa di soia
    1 cucchiaio
  • di mirin
    1 cucchiaino
  • di soba noodle secchi
    300 g
  • di olio di sesamo
    15 g
  • di olio piccante
    10 g
  • di radice fresca di zenzero (0.5 cm)
    1 pezzo
  • di cipolla a pezzi
    120 g
  • di peperone rosso a listarelle
    180 g
  • di peperone verde a listarelle
    180 g
  • di salsa di ostriche
    40 g
  • di aglio in polvere
    ½ cucchiaino
  • di germogli di soia freschi
    200 g
    200 g di germogli di fagioli freschi
  • di semi di sesamo, tostati
    3 cucchiai

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 466 kcal / 1946 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 4.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων