
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spaghetti alla Carbonara
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken (3 cm)60 g
-
Pecorino (προαιρετικό πεδίο) in Stücken (3 cm)30 g
-
Olivenöl, nativ15 g
-
Zwiebel30 g
-
Guanciale in Würfeln (1 cm)150 g
-
Pasta getrocknet, Sorte Spaghetti350 g
-
Eier3
-
Eigelb1
-
Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
607 kcal /
2540 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
63 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pasta
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTrenette mit Pesto
45 min
Reis mit Lachs und Champignons
30 min
Tortelloni mit Haselnuss-Pesto
20 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Spargel-Brokkoli-Reis mit Champignons
50 min
Spaghetti
15 min
Ravioli Cinque Pi
20 min
Spinat-Lasagne
3 godz.
Steinpilz-Risotto
45 min
Pad Thai mit Garnelen
55 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min