Roladki po prowansalsku (Alouettes)

Roladki po prowansalsku (Alouettes)

3.5 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • plastrów wołowiny (np. z polędwicy), o grubości 1-1,5 cm
    8
  • ząbków czosnku
    5
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    15 g
  • boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego na ok. 1 cm kawałki
    200 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    80 g
  • oliwy z oliwek
    3 łyżki
  • zielonych oliwek, bez pestek
    150 g
  • krojonych pomidorów, z puszki
    400 g
  • tymianku, suszonego
    1 szczypta
  • liść laurowy, świeży
    1
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • pieprzu białego, mielonego
    1 ½ łyżeczki
  • białego wina, wytrawnego
    80 g
  • wody
    250 g
  • ziemniaków pokrojonych na 3 cm kawałki
    500 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 814 kcal / 3405 kJ
Πρωτεΐνη 75 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων