
Συσκευές & Αξεσουάρ
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered120 g
-
garlic clove1
-
bacon lardons smoked, diced50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for serving40 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
carrots cut in pieces60 g
-
celery cut in pieces60 g
-
tinned borlotti beans rinsed and drained230 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
water1000 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried ditalini pasta150 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
grated Parmesan cheese for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
314 kcal /
1309 kJ
Πρωτεΐνη
10.7 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
26.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCourgette and Feta Risotto
30 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Lasagne Bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Rice with Duck
1ωρ. 5 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Miso Carbonara Udon
25 λεπτ.