
Συσκευές & Αξεσουάρ
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered120 g
-
garlic clove1
-
bacon lardons smoked, diced50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for serving40 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
carrots cut in pieces60 g
-
celery cut in pieces60 g
-
tinned borlotti beans rinsed and drained230 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
water1000 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried ditalini pasta150 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
grated Parmesan cheese for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
314 kcal /
1309 kJ
Πρωτεΐνη
10.7 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
26.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Salmon and Mushroom Rice
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Rice Congee
4 godz. 5 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Brak ocen
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min