
Συσκευές & Αξεσουάρ
Reis-Hirse-Brot
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Wildreismischung220 g
-
Hirse80 g
-
Kichererbsen, getrocknet40 g
-
brauner Zucker20 g
-
Speisestärke140 g
-
Johannisbrotkernmehl2 TL
-
Trockenhefe1 TL
-
Meersalz1 geh. TL
-
gemischte Samen (z. B. Sesam, Leinsamen, Sonnenblumenkerne)40 g
-
Wasser400 g
-
Olivenöl30 g
-
Apfelessig1 TL
-
Eier2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
506 kJ /
121 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2021
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToastbrot
16ωρ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Mohnflesserl
14ωρ. 30 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1ωρ. 30 λεπτ.
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Tiger-Brot
3ωρ.
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.