Focaccia aux pois chiches

Focaccia aux pois chiches

4.2 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
18 parts

Υλικά

  • 240 g de pois chiches en conserve égouttés
  • 510 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche
    1 sachet de levure boulangère sèche
  • 150 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour la finition
  • 900 g de farine blanche type 45
  • 150 g de poitrine de porc en tranches coupée en cubes
  • 1 c. à café de sel et 1-2 pincées pour la finition
  • 1 brin de romarin frais lavé et séché

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 295 kcal / 1234 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων