Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Gnudi
-
ricotta cheese1000 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg freshly ground (see tip)1 tsp
-
fine semolina for dusting
Sage Butter
-
unsalted butter diced150 g
-
fresh sage leaves20
-
lemon finely grated zest only½
-
toasted pine nuts50 g
-
water for cooking gnudi
-
fine sea salt1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
66 g
Θερμίδες
4477 kJ /
1077 kcal
Λιπαρά
80 g
Υδατάνθρακες
21.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Puttanesca Penne
50 λεπτ.
Pea and Mint Risotto
40 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
13ωρ. 30 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 λεπτ.
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1ωρ. 20 λεπτ.
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
45 λεπτ.
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 λεπτ.
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3ωρ.