
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Gnudi
-
ricotta cheese1000 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg freshly ground (see tip)1 tsp
-
fine semolina for dusting
Sage Butter
-
unsalted butter diced150 g
-
fresh sage leaves20
-
lemon finely grated zest only½
-
toasted pine nuts50 g
-
water for cooking gnudi
-
fine sea salt1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1077 kcal /
4477 kJ
Πρωτεΐνη
66 g
Λιπαρά
80 g
Υδατάνθρακες
21.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 λεπτ.
Lasagne Bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Saffron Chicken Penne
30 λεπτ.
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Risotto with Parmesan cheese
30 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 λεπτ.
Baby-friendly Cheesy Tuna and Sweetcorn Pasta Salad
20 λεπτ.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 λεπτ.