
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Gnudi
-
ricotta cheese1000 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg freshly ground (see tip)1 tsp
-
fine semolina for dusting
Sage Butter
-
unsalted butter diced150 g
-
fresh sage leaves20
-
lemon finely grated zest only½
-
toasted pine nuts50 g
-
water for cooking gnudi
-
fine sea salt1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1077 kcal /
4477 kJ
Πρωτεΐνη
66 g
Λιπαρά
80 g
Υδατάνθρακες
21.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan Cheese
30 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Salmon and Mushroom Rice
30 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Seafood Risotto
40 Min
Mac 'n' Cheese
1 Std. 20 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 Min
Browned Pork Rice
1 Std.