
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh tarragon leaves only (approx. 2 Tbsp)3 - 4 sprigs
-
shallots halved90 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter diced75 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
risotto rice350 g
-
brandy30 g
-
seafood broth (shellfish stock), boiling800 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh chives chopped, for garnishing4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
456 kcal /
1911 kJ
Πρωτεΐνη
15.4 g
Λιπαρά
21.4 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Spicy Mince Pork Noodles
45 λεπτ.
Pea and Mint Risotto
40 λεπτ.
Spaghetti alla Carbonara
30 λεπτ.
Special Un-Fried Rice
45 λεπτ.
Rice salad with eggs and tuna fish
1ωρ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns
Καμία βαθμολογία
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία