
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh tarragon leaves only (approx. 2 Tbsp)3 - 4 sprigs
-
shallots halved90 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter diced75 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
risotto rice350 g
-
brandy30 g
-
seafood broth (shellfish stock), boiling800 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh chives chopped, for garnishing4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
15.4 g
Θερμίδες
1911 kJ /
456 kcal
Λιπαρά
21.4 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood Risotto
40 λεπτ.
Salmon Farfalle with Pesto
45 λεπτ.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 λεπτ.
Seafood Rice
1ωρ. 15 λεπτ.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1ωρ. 15 λεπτ.
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Καμία βαθμολογία
Chicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.