Συσκευές & Αξεσουάρ
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh tarragon leaves only (approx. 2 Tbsp)3 - 4 sprigs
-
shallots halved90 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter diced75 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
risotto rice350 g
-
brandy30 g
-
1 fish stock cube (for 0.5 l), (shellfish stock), boilingseafood broth (shellfish stock), boiling800 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh chives chopped, for garnishing4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
15.4 g
Θερμίδες
1911 kJ /
456 kcal
Λιπαρά
21.4 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Baby-friendly Creamy Chicken, Broccoli and Spinach Pasta
40 λεπτ.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Puttanesca Penne
50 λεπτ.
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 λεπτ.
Rice with Duck
1ωρ. 5 λεπτ.
Spinach and Ricotta Ravioli
1ωρ. 30 λεπτ.
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 λεπτ.
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3ωρ. 5 λεπτ.
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2ωρ. 15 λεπτ.
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1ωρ. 20 λεπτ.
Bacon and Cabbage Risotto
1ωρ.