
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh tarragon leaves only (approx. 2 Tbsp)3 - 4 sprigs
-
shallots halved90 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter diced75 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
risotto rice350 g
-
brandy30 g
-
seafood broth (shellfish stock), boiling800 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh chives chopped, for garnishing4
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
456 kcal /
1911 kJ
Πρωτεΐνη
15.4 g
Λιπαρά
21.4 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 λεπτ.
Vegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 λεπτ.
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1ωρ. 20 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti alla Carbonara
30 λεπτ.
Baked Penne with Vegetables
1ωρ. 5 λεπτ.