Rote-Bete-Crumble mit Fenchel

Rote-Bete-Crumble mit Fenchel

3.7 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • kandierter Ingwer
    40 g
  • Orangenschale Bio (à 1 x 4 cm)
    2 Streifen
  • Mehl
    90 g
  • Zucker
    20 g
  • Salz
    2 TL
  • Butter kalt, in Stücken
    40 g
  • Wasser
    500 g
  • Rote Bete mit Schale
    600 g
  • Fenchelknollen (à 300 g), in Spalten (2 cm breit), Fenchelgrün beiseite gelegt
    2
  • Weißweinessig (z.B. Chardonnay-Essig)
    4 EL
  • Haselnussöl
    4 EL
    4 EL Olivenöl
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Lorbeerblätter
    3

Διατροφή ανά 1 Portionen

Θερμίδες 402 kcal / 1687 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 41 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων