
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 76ωρ.
24 Scheiben
Υλικά
Teig
-
Wasser300 g
-
Weizenmehl Type 405250 g
-
frische Hefe15 g
Fertigstellung
-
Öl zum Einfetten
-
Weizenmehl Type 405500 g
-
Wasser150 g
-
frische Hefe15 g
-
Meersalz fein15 g
-
Mehl zum Bearbeiten
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
110 kcal /
461 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Paris, mon Amour!
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Körner-Bürli
12ωρ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Dinkel-Bürli
11ωρ.
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12ωρ.
Krustis
3ωρ. 30 λεπτ.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Laugenzopf
3ωρ. 30 λεπτ.
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3ωρ.
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Tomatenbrot
1ωρ. 35 λεπτ.