Croissant de masa brioche hojaldrada

Croissant de masa brioche hojaldrada

4.1 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 40 λεπτ.
30 unidades

Υλικά

Masa madre
  • de leche
    100 g
  • de levadura prensada fresca
    30 g
  • de harina de fuerza
    170 g
Masa de croissant
  • de harina de fuerza
    340 g
  • de agua
    80 g
  • huevo
    1
  • de azúcar
    75 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
    100 g
Hojaldrado
  • mantequilla (en un bloque)
    250 g

Διατροφή ανά 30 unidades

Θερμίδες 4820.1 kcal / 20148 kJ
Πρωτεΐνη 66.8 g
Λιπαρά 307.1 g
Υδατάνθρακες 447.1 g
Φυτικές ίνες 19.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων