Caldo oscuro de ternera

Caldo oscuro de ternera

4.4 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de carne de ternera en trozos (en trozos de 3x3 cm)
    400 g
  • de huesos de ternera (en 2-3 trozos)
    400 g
  • tomates maduros (aprox. 200 g)
    1 - 2
  • zanahoria en trozos (aprox. 80 g)
    1
  • cebolla en octavos (150-200 g)
    1
  • dientes de ajo
    2
  • de hierbas frescas variadas (tomillo, romero, laurel, etc.)
    1 ramillete
  • de aceite de oliva virgen extra
    1 chorrito
  • de vino tinto
    200 g
  • granos de pimienta negra
    4 - 5
  • de sal
    1 - 2 cucharaditas
  • de agua
    1000 - 1500 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 31 kcal / 130 kJ
Πρωτεΐνη 1.4 g
Λιπαρά 6.8 g
Υδατάνθρακες 0.7 g
Φυτικές ίνες 0.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων