Pełnoziarnisty chleb orkiszowy na zakwasie żytnim

Pełnoziarnisty chleb orkiszowy na zakwasie żytnim

4.7 161 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
24 kromki

Υλικά

  • mąki żytniej typu 720
    150 g
  • wody źródlanej lub przegotowanej (patrz wskazówka)
    150 g
  • żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)
    1 - 2 łyżki
Ciasto właściwe
  • ziaren orkiszu (patrz wskazówka)
    450 g
  • wody źródlanej lub przegotowanej (patrz wskazówka)
    300 g
  • suchych drożdży (προαιρετικό πεδίο)
    ½ łyżeczki
    5 g świeżych drożdży, pokruszonych
  • soli
    15 g
  • masło ilość do posmarowania formy keksowej
  • kostek lodu (patrz wskazówka)
    10

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 84.4 kcal / 353.3 kJ
Πρωτεΐνη 2.5 g
Λιπαρά 0.9 g
Υδατάνθρακες 18.4 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων