
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bajgle z makiem
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
24 sztuki
Υλικά
-
1 jajko
-
100 g mleka
-
25 g oleju rzepakowego plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
-
25 g cukru
-
1 łyżeczka soli
-
25 g drożdży świeżych pokruszonych
-
650 - 700 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
250 g wody ciepłej
-
1 białko roztrzepane, do posmarowania bajgli
-
mak ilość do posypania bajgli
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 sztukę
Θερμίδες
125.1 kcal /
523.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
23.2 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
105.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DOMOWA PIEKARNIA II
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOdrywany chlebek z nadzieniem słonecznikowo-ziołowym i czosnkiem
2ωρ.
Chlebki śródziemnomorskie
1ωρ. 5 λεπτ.
Chleb tygrysi
4ωρ.
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4ωρ. 35 λεπτ.
Chlebek piwny
1ωρ. 20 λεπτ.
Włoskie grissini
2ωρ.
Chlebki z grilla
1ωρ. 35 λεπτ.
Chleb cebulowy z wędzonym serem
2ωρ. 55 λεπτ.
Podłużne bułki pszenne
3ωρ. 30 λεπτ.
Turecki płaski chleb
2ωρ.
Chleb pszenny tostowy
3ωρ.
Wytrawne „róże” z nadzieniem brokułowym
2ωρ. 30 λεπτ.