Συσκευές & Αξεσουάρ
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Brussels sprouts (see Tips)500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
toasted hazelnuts skinned100 g
-
sherry vinegar20 g
-
garlic cloves2
-
salt plus extra to season1 ¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
boiling water1000 g
-
short dried pasta of choice350 g
-
lemon juice1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1340.6 mg
Πρωτεΐνη
24.1 g
Θερμίδες
3476.4 kJ /
827.7 kcal
Λιπαρά
50.6 g
Φυτικές ίνες
11.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
64.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini vegetable pasta (10-12 months)
50 λεπτ.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1ωρ. 25 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 λεπτ.
Pasta salad with trout and vegetables
45 λεπτ.
Biryani-style rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Gnocchi
1ωρ. 40 λεπτ.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1ωρ. 10 λεπτ.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
Butternut and bacon macaroni cheese
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Creamy tomato and feta pasta
35 λεπτ.