Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing

Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing

4.4 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Brussels sprouts (see Tips)
    500 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • toasted hazelnuts skinned
    100 g
  • sherry vinegar
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • salt plus extra to season
    1 ¼ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ¼ tsp
  • olive oil plus extra for frying
    100 g
  • boiling water
    1000 g
  • short dried pasta of choice
    350 g
  • lemon juice
    1 tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 827.7 kcal / 3476.4 kJ
Πρωτεΐνη 24.1 g
Λιπαρά 50.6 g
Υδατάνθρακες 64.2 g
Φυτικές ίνες 11.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.1 g
Νάτριο 1340.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων