Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree

Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree

4.3 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Schalotten halbiert
    5
  • Thymian abgezupft
    5 Stängel
  • Petersilienwurzel in Stücken (2 cm)
    500 g
  • Kartoffeln mehlig kochend, in Stücken (2 cm)
    200 g
  • Butter in Stücken
    60 g
  • Milch
    200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    8 Prisen
  • Muskat
    4 Prisen
  • Kalbsleber (à 70 g)
    8 Scheiben
  • Mehl
    50 g
  • Olivenöl
    40 g
  • Zucker
    20 g
  • Balsamico, dunkel
    30 g
  • roter Portwein
    50 g
  • Rotwein
    50 g
  • Wasser
    50 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 538 kcal / 2254 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 37 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων