Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung

Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung

3.6 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Teig
  • Butter
    20 g
  • Buchweizen-Mehl z.B. von Alnatura
    50 g
  • Ei
    1
  • Wasser
    120 g
  • Salz
    ½ TL
Füllung und Fertigstellung
  • Petersilie abgezupft
    8 Stängel
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Butter und etwas mehr zum Braten
    20 g
  • gekochter Schinken in Würfeln (5 mm)
    100 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Mehl
    10 g
  • Wasser
    120 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
    ¼ TL
  • Champignons je nach Größe halbiert oder geviertelt
    250 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 231 kcal / 965 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 15 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων