Pomarańczowa babka piaskowa bezglutenowa

Pomarańczowa babka piaskowa bezglutenowa

4.1 238 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
16 kawałków

Υλικά

  • skórki z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki
    10 g
  • jajek
    5
  • cukru
    200 g
  • soli
    1 szczypta
  • masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
    200 g
  • skrobi ziemniaczanej plus dodatkowa ilość do oprószenia formy
    280 g
  • proszku do pieczenia bezglutenowego
    1 czubata łyżeczka
  • soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
    25 g
Lukier pomarańczowy
  • cukru
    150 g
  • soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
    30 g

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 273 kcal / 1142.8 kJ
Πρωτεΐνη 2.2 g
Λιπαρά 12.4 g
Υδατάνθρακες 38.2 g
Φυτικές ίνες 0.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων