
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schalotten60 g
-
Knoblauchzehe1
-
Wasser400 g
-
Weißwein, trocken50 g
-
Milch150 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Mehl30 g
-
Pfeffer½ TL
-
Porree in Ringen (5 mm)60 g
-
Haselnussöl20 g
-
Pfifferlinge250 g
-
Sahne100 g
-
Crème fraîche4 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
926 kJ /
221 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Υδατάνθρακες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Let's Go Veggie!
58 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50 λεπτ.
Radieschensuppe
25 λεπτ.
Butternockerl
40 λεπτ.
Original französische Zwiebelsuppe
1ωρ.
Currywurstsuppe
40 λεπτ.
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 λεπτ.
Pot au Feu von Edelfischen
45 λεπτ.
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 λεπτ.
Grießnockerl (laktosefrei)
40 λεπτ.
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40 λεπτ.
Herbstliche Minestrone
1ωρ. 20 λεπτ.
Leberknödel
55 λεπτ.