Argentinische Empanadas mit Huhn

Argentinische Empanadas mit Huhn

4.7 332 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
14 Stück

Υλικά

Empanada Teig
  • Wasser
    100 g
  • Butter in Stücken
    175 g
  • Salz
    ½ TL
  • Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
    350 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Ei (Größe M)
    1
Füllung und Fertigstellung
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Hühnerbrustfilets, ohne Haut in Stücken (3 cm)
    240 g
  • roter Paprika (ca. 150 g), in Stücken
    1
  • grüne Oliven, entkernt
    8
  • Olivenöl
    30 g
  • Tomatenmark
    1 EL
  • Paprikapulver, geräuchert
    1 ½ TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Milch zum Bestreichen

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 230 kcal / 961 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων