Hörnliauflauf

Hörnliauflauf

4.2 637 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Gruyère in Stücken (3 cm)
    150 g
  • Butter zum Einfetten
    1 EL
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Hörnli
    250 g
  • Schinkenwürfeli
    200 g
  • Erbsli, tiefgekühlt
    150 g
  • Lauch längs halbiert, in Streifen (8 mm)
    150 g
  • Eier
    3
  • Vollrahm
    150 g
  • Milch
    150 g
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Paprika
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 788 kcal / 3291 kJ
Πρωτεΐνη 42 g
Λιπαρά 43 g
Υδατάνθρακες 54 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων