
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hörnliauflauf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Gruyère in Stücken (3 cm)150 g
-
Butter zum Einfetten1 EL
-
Wasser1200 g
-
Salz2 ½ TL
-
Hörnli250 g
-
Schinkenwürfeli200 g
-
Erbsli, tiefgekühlt150 g
-
Lauch längs halbiert, in Streifen (8 mm)150 g
-
Eier3
-
Vollrahm150 g
-
Milch150 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Paprika½ TL
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
42 g
Θερμίδες
3291 kJ /
788 kcal
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
54 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCannelloni
1ωρ. 20 λεπτ.
Japanische Ramen Nudelsuppe
1ωρ. 40 λεπτ.
Klassische Lasagne
2ωρ. 5 λεπτ.
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50 λεπτ.
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 λεπτ.
Pennette mit Safran und Crevetten
30 λεπτ.
Spaghetti alla Nerano
30 λεπτ.
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 λεπτ.
Quinoa-Taboulé mit Thon
40 λεπτ.
Peperoni-Risotto
35 λεπτ.
Kartoffel-Gnocchi
1ωρ. 15 λεπτ.
Spaghetti alla Checca
40 λεπτ.