Pizza romana scomposta

Pizza romana scomposta

4.3 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
30 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 220 g di acqua
  • 5 g di zucchero
  • 10 g di lievito di birra disidratato
  • 200 g di farina tipo 1 + q.b.
  • 200 g di farina manitoba
  • 5 g di sale
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Mousse di mortadella
  • 250 g di mortadella a cubetti (1 cm)
  • 250 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 30 g di latte
Terminare la preparazione
  • 30 pistacchi al naturale, sgusciati e spellati

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 111 kcal / 464 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 5.6 g
Υδατάνθρακες 11.4 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων