Le cabillaud à la crème d'érable

Le cabillaud à la crème d'érable

4.3 156 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 130 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 4 dos de cabillaud (150 g env. chacun)
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • ½ c. à café de curry en poudre
  • 1 c. à café de gingembre en poudre
  • 2 c. à soupe de sirop d'érable
  • 350 g d'eau

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 364.5 kcal / 1516.2 kJ
Πρωτεΐνη 28.8 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 10.8 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων