Bignè al radicchio con glassa al taleggio

Bignè al radicchio con glassa al taleggio

4.1 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
18 pezzi

Υλικά

Bignè
  • 150 g di acqua
  • 50 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g di farina
  • 3 uova
Crema al radicchio
  • ½ scalogno
  • 50 g di speck
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di radicchio a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 250 g di latte
  • 45 g di farina
  • 20 g di burro a pezzi
Glassa al taleggio
  • 100 g di Taleggio
  • 200 g di latte
  • 1 pizzico di pepe

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 134 kcal / 561 kJ
Πρωτεΐνη 5.1 g
Λιπαρά 8.8 g
Υδατάνθρακες 8.5 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων