Pork and coriander steamed dumplings (shumai)

Pork and coriander steamed dumplings (shumai)

3.4 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
20 pieces

Υλικά

Sui mai wrappers
  • water
    50 g
  • plain flour
    180 g
  • egg
    1
Filling
  • piece fresh ginger peeled and cut into pieces
    3 cm
  • dried shiitake mushrooms cut into slices
    6 pieces
  • pork mince
    300 g
  • shrimp (small), peeled (see Tips)
    200 g
  • fresh coriander stalks and roots only, roughly chopped
    6 sprigs
  • salt
    1 tsp
  • white sugar
    1 tsp
  • cornflour
    1 tsp
  • ground white pepper
    2 tsp
  • sesame oil
    1 ½ tsp
  • water
    500 g
  • fish roe for garnishing (optional)

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 81.5 kcal / 342.5 kJ
Πρωτεΐνη 6.9 g
Λιπαρά 2.5 g
Υδατάνθρακες 7.4 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.8 g
Νάτριο 187.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων