Συσκευές & Αξεσουάρ
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 40 λεπτ.
30 pieces
Υλικά
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
70 mg
Πρωτεΐνη
3.1 g
Θερμίδες
285.4 kJ /
68.2 kcal
Λιπαρά
3.6 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPretzels
1ωρ. 35 λεπτ.
Traditional sausage rolls
50 λεπτ.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 λεπτ.
Gluten free sausage rolls
2ωρ. 5 λεπτ.
Banana and oatmeal energy bars
35 λεπτ.
Rosemary and sea salt crackers
35 λεπτ.
Dim sum 'Shao mai'
2ωρ.
Only the best chocolate chip cookies ever
25 λεπτ.
Soy milk and Mantou buns
6ωρ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Savoury herb baked ricotta
2ωρ. 40 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.