Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe

Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe

4.4 116 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • foglia di alloro fresca
    1
  • di timo fresco
    1 rametto
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • foglie di basilico fresche
    5
  • di sale grosso
    1 pizzico
  • spicchio di aglio
    1
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di vino bianco secco
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • orate eviscerate e pulite e private della pelle da ambo i lati (300 g cadauna circa)
    2
  • di patate a fettine (2-3 mm circa)
    350 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di acqua
    500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 281.5 kcal / 1177.8 kJ
Πρωτεΐνη 31.6 g
Λιπαρά 10.2 g
Υδατάνθρακες 15.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων