
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
100 g kaszy jaglanej
-
wrząca woda do opłukania kaszy
-
10 - 15 g bazylii, świeżej tylko liście
-
10 g liści szpinaku baby, świeżych
-
1000 g wody
-
2 ½ - 3 ¾ łyżeczki soli
-
2 jajka
-
40 - 50 g skrobi ziemniaczanej
-
woda ilość do gotowania klusek
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
697.1 kJ /
166.5 kcal
Λιπαρά
3.2 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DODATKI DO ZUP
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJajka w szarym sosie
40 λεπτ.
Szynka drobiowa
2ωρ. 10 λεπτ.
Ziemniaki i fasolka szparagowa z pesto pietruszkowym
35 λεπτ.
Purée z warzyw korzeniowych
45 λεπτ.
Kluski francuskie z Varomy
20 λεπτ.
Kopytka serowo-ziemniaczane ze szpinakiem
40 λεπτ.
Herbaciane żeberka z warzywami, ryżem i sosem
7ωρ. 40 λεπτ.
Pieczona ryba w kurkumie z salsą pomidorową
30 λεπτ.
Pieczone gniecione ziemniaki z solą rozmarynową
1ωρ. 30 λεπτ.
Sos duński
15 λεπτ.
Wegański sos „serowy”
20 λεπτ.
Pikle z łodyg jarmużu
24ωρ. 40 λεπτ.