Chleb pszenno-żytni na drożdżach

Chleb pszenno-żytni na drożdżach

4.8 2.7K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
35 kromek

Υλικά

  • wody letniej
    450 g
  • maślanki
    50 g
    50 g kwaśnej śmietany, lub jogurtu
  • świeżych drożdży pokruszonych
    30 g
    3 łyżeczki suchych drożdży, (12-15 g)
  • mąki pszennej (typ 450-650), plus dodatkowa ilość do oprószenia dłoni i blatu
    350 g
  • mąki pszennej pełnoziarnistej (typ 1850-2000)
    300 g
  • mąki żytniej (typ 720)
    100 g
  • soli
    15 g
  • cukru (opcjonalnie)
    1 łyżeczka
    1 łyżeczka ekstraktu słodowego w proszku
  • octu balsamicznego
    1 łyżka
    1 łyżka octu jabłkowego, lub winnego
  • olej do natłuszczenia miski

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 76 kcal / 320 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 15 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων