
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chrupiąca focaccia
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
12 kawałków
Υλικά
Ciasto
-
oliwa z oliwek do natłuszczenia
-
semoliny z pszenicy durum200 g
-
wody350 g
-
drożdży świeżych pokruszonych15 g
-
cukru1 łyżeczka
-
soli2 łyżeczki
-
mąki pszennej chlebowej400 g
Wierzch
-
oliwa z oliwek do skropienia
-
pomidory śliwkowe pokrojone wzdłuż w ok. 3 mm plastry2 - 3
-
ząbki czosnku pokrojone wzdłuż w 1 mm plastry1 - 2
-
oregano, suszonego1 łyżka
-
soli gruboziarnistej1 łyżeczka
Διατροφή ανά 1 kawałek
Θερμίδες
222.5 kcal /
931 kJ
Πρωτεΐνη
6.2 g
Λιπαρά
5.6 g
Υδατάνθρακες
39.4 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DOBRZE UPIECZONE
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

FOCACCIA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBułki śniadaniowe
1 Std. 40 Min
Pizza bianco ze szpinakiem
1 Std. 10 Min
Pizza neapolitańska
9 Std.
Pizza bianca z dynią i boczkiem
1 Std.
Chrupiący placek ze spiralizowanymi warzywami i serem halloumi (TM5)
1 Std. 10 Min
Tosty z serem i grzybami
2 Std. 10 Min
Mini galette z grzybami
1 Std. 45 Min
Pizza à la Big Mac
1 Std. 30 Min
Empanada XXL
1 Std. 15 Min
Kulebiak drożdżowy z kapustą i grzybami
2 Std. 30 Min
Pasztet pieczarkowy
2 Std. 50 Min
Tarta z gruszkami i rokpolem
1 Std. 40 Min