Chrupiąca focaccia

Chrupiąca focaccia

4.5 101 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
12 kawałków

Υλικά

Ciasto
  • oliwa z oliwek do natłuszczenia
  • semoliny z pszenicy durum
    200 g
  • wody
    350 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    15 g
  • cukru
    1 łyżeczka
  • soli
    2 łyżeczki
  • mąki pszennej chlebowej
    400 g
Wierzch
  • oliwa z oliwek do skropienia
  • pomidory śliwkowe pokrojone wzdłuż w ok. 3 mm plastry
    2 - 3
  • ząbki czosnku pokrojone wzdłuż w 1 mm plastry
    1 - 2
  • oregano, suszonego
    1 łyżka
    1 łyżka oregano, świeżego, tylko liście
  • soli gruboziarnistej
    1 łyżeczka

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 222.5 kcal / 931 kJ
Πρωτεΐνη 6.2 g
Λιπαρά 5.6 g
Υδατάνθρακες 39.4 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων