
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chrupiąca focaccia
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
12 kawałków
Υλικά
Ciasto
-
oliwa z oliwek do natłuszczenia
-
200 g semoliny z pszenicy durum
-
350 g wody
-
15 g drożdży świeżych pokruszonych
-
1 łyżeczka cukru
-
2 łyżeczki soli
-
400 g mąki pszennej chlebowej
Wierzch
-
oliwa z oliwek do skropienia
-
2 - 3 pomidory śliwkowe pokrojone wzdłuż w ok. 3 mm plastry
-
1 - 2 ząbki czosnku pokrojone wzdłuż w 1 mm plastry
-
1 łyżka oregano, suszonego
-
1 łyżeczka soli gruboziarnistej
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 kawałek
Πρωτεΐνη
6.2 g
Θερμίδες
931 kJ /
222.5 kcal
Λιπαρά
5.6 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Υδατάνθρακες
39.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DOBRZE UPIECZONE
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

FOCACCIA
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBułeczki śniadaniowe
1ωρ. 45 λεπτ.
Bułki śniadaniowe
1ωρ. 40 λεπτ.
Bagietki rustykalne
15ωρ.
Minicalzone z cukinią i suszonymi pomidorami
2ωρ. 5 λεπτ.
Chrupiący placek z rzodkiewkami i jajkiem (flammkuchen)
1ωρ. 15 λεπτ.
Paluchy serowe ze słonecznikiem
30 λεπτ.
Angielskie scones
50 λεπτ.
Kajzerki
15ωρ. 45 λεπτ.
Piknikowe wegetariańskie empanadas
1ωρ. 10 λεπτ.
Muffiny pizzowe z kurczakiem z rosołu i kukurydzą
1ωρ. 50 λεπτ.
Precle
1ωρ.
Muffiny cukiniowo-pomidorowe z kremowym sosem serowym
1ωρ.