Remolacha fermentada

Remolacha fermentada

3.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 72ωρ.
4 tarros

Υλικά

Salmuera
  • de agua
    1000 g
  • de sal
    20 g
Fermentación
  • de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
    1000 g
  • de jengibre fresco en rodajas finas
    10 g
  • granos de pimienta negra
    16

Διατροφή ανά 1 tarro

Θερμίδες 115 kcal / 481 kJ
Πρωτεΐνη 3.9 g
Λιπαρά 0.2 g
Υδατάνθρακες 21 g
Φυτικές ίνες 6.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων