Pizza à la farine d'épeautre

Pizza à la farine d'épeautre

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Pâte
  • huile d'olive extra vierge pour badigeonner
  • d'eau à température ambiante
    220 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (8 g)
  • de farine manitoba
    200 g
    200 g de farine pour pizza
  • de farine d'épeautre
    200 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
Garniture
  • de chicorée rouge en lamelles
    450 g
  • de sel
    2 - 3 pincées
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • de taleggio (sans la croûte)
    200 g
  • noix décortiquées
    10 - 15

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 213 kcal / 891 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων