Focaccia aux pommes de terre et romarin

Focaccia aux pommes de terre et romarin

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    30 - 40 g
  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
    1 c. à café de levure boulangère sèche
  • de sucre
    1 c. à café
  • d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
    40 g
  • de farine manitoba
    500 g
    500 g de farine pour pizza
  • de sel (à adapter)
    10 g
  • de pommes de terre pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
    250 g
  • de romarin, frais lavé et séché
    1 - 2 brins

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 650 kcal / 2719 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 107 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων