
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
blanched hazelnuts50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
cauliflower florets (2 cm)500 g
-
dried fettuccine250 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling20 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
almond milk or non-dairy milk of choice300 g
-
lemon juice15 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
460 kcal /
1929 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
17.5 g
Υδατάνθρακες
55.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Celebrate Spring
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaneer Makhani
1 Std.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Potato Cakes
45 Min
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1 Std. 5 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min