Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
blanched hazelnuts50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
cauliflower florets (2 cm)500 g
-
dried fettuccine250 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling20 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
almond milk or non-dairy milk of choice300 g
-
lemon juice15 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
17.5 g
Θερμίδες
1929 kJ /
460 kcal
Λιπαρά
17.5 g
Υδατάνθρακες
55.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Celebrate Spring
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable and Chickpea Tagine
50 λεπτ.
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1ωρ. 25 λεπτ.
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1ωρ. 25 λεπτ.
Beetroot and Halloumi Burgers
1ωρ.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 λεπτ.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 λεπτ.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2ωρ.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1ωρ. 30 λεπτ.
Lentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Tofu stew
30 λεπτ.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 λεπτ.