Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
fresh baby spinach200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
new potatoes diced (1 cm)300 g
-
water1000 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini2 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only (approx. 20 g)½
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
731 kJ /
175 kcal
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Celebrate Spring
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmorejo
30 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Reuben's Stew
5 Min
Cod and Spinach Soup
40 Min
Jewish Chicken Soup
50 Min
Ravioli Broth with Beef
30 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1 Std. 30 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Creamy Pepper Soup
20 Min
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min