
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil3 oz
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
535 kcal /
2238 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
34 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fresh Pasta Homemade
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFettuccine Alfredo
40 λεπτ.
Pasta "alla Norma"
50 λεπτ.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 λεπτ.
Risotto with Broccolini
35 λεπτ.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 λεπτ.
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1ωρ.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 λεπτ.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1ωρ.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 λεπτ.