Συσκευές & Αξεσουάρ
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
2238 kJ /
535 kcal
Λιπαρά
34 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fresh Pasta Homemade
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara Pie
Keine Bewertungen
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Pesto Pasta Salad
30 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 Min
Mac and Cheese (TM7)
20 Min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 Min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 Min
Chicken and Mushroom Rice
30 Min