Συσκευές & Αξεσουάρ
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
2238 kJ /
535 kcal
Λιπαρά
34 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fresh Pasta Homemade
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto Pasta Salad
30 Min
Lemon Pasta
35 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 Std.
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 Std. 20 Min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 Min
Lasagna Bolognese
3 Std.
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min