Carpaccio z kalarepy i jabłka z pesto pietruszkowym

Carpaccio z kalarepy i jabłka z pesto pietruszkowym

4.8 90 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

Sos musztardowy
  • oleju z pestek winogron
    20 g
  • octu jabłkowego
    15 g
  • musztardy francuskiej
    1 łyżeczka
  • soli
    ½ łyżeczki
  • cukru
    1 - 2 łyżeczki
Pesto pietruszkowe
  • orzechów włoskich, łuskanych, połówek
    30 - 40 g
  • migdałów, w płatkach
    40 g
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    35 - 40 g
  • ząbki czosnku
    1 - 2
  • soli
    ½ - ¾ łyżeczki
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    ½ - 1 łyżka
  • oleju z pestek winogron
    70 - 80 g
Carpaccio z kalarepy i jabłka
  • jabłko (180-200 g), bez gniazd nasiennych
    1
  • kalarepa (160-180 g)
    1
  • kromki chleba
    4

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 471 kcal / 1972 kJ
Πρωτεΐνη 6.6 g
Λιπαρά 37.1 g
Υδατάνθρακες 34.2 g
Φυτικές ίνες 5.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων