Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması

Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 porsiyon

Υλικά

Darılı lahana sarması
  • darı tanesi
    250 g
    250 g pilavlık bulgur
  • su
    1200 g
  • Savoy lahanası (6 büyük veya 12 küçük)
    6 - 12 yaprak
    6 - 12 yaprak karalahana, sert damarları alınmış
  • soğan ikiye bölünmüş
    180 g
  • diş sarımsak
    2
  • herhangi bir taze mantar (örn. kültür, shiitake, kestane), parçalara bölünmüş (5 cm)
    200 g
  • tereyağı
    20 g
  • tuz
    1 - 1 ½ tk
  • toz karabiber
    ½ - ¾ tk
Sos
  • tereyağı
    30 g
  • krema
    80 g
  • tuz
    ½ - ¾ tk
  • toz karabiber
    ¼ - ½ tk

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Θερμίδες 283 kcal / 1185 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 34 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων