Kotlety jagnięce, purée ziemniaczane ze szpinakiem i sos miętowy

Kotlety jagnięce, purée ziemniaczane ze szpinakiem i sos miętowy

4.0 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porcje

Υλικά

  • kotletów jagnięcych z kością
    800 - 1000 g
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • soli
    1 ¼ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • liści mięty, świeżych
    5 g
  • wody
    20 g
  • cukru
    10 g
  • białego octu winnego
    20 - 30 g
  • ziemniaków, mączystych pokrojonych w 0,5 cm plastry
    1000 g
  • mleka
    350 g
  • pomidorków cherry
    200 g
  • liści szpinaku baby, świeżych
    100 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    30 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 793.2 kcal / 3321 kJ
Πρωτεΐνη 40.8 g
Λιπαρά 47.5 g
Υδατάνθρακες 56.3 g
Φυτικές ίνες 5.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων