
Συσκευές & Αξεσουάρ
金沙竹筍
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
鹹蛋3 顆
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切條(約1公分)400 克
-
糖½ 茶匙
-
蔥 ,切蔥花20 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
104.8 kcal /
438 kJ
Πρωτεΐνη
7.6 g
Λιπαρά
6.3 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

30分鐘快煮餐
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν