Wołowina z imbirem i pastą miso ze szpinakiem

Wołowina z imbirem i pastą miso ze szpinakiem

3.9 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 porcje

Υλικά

  • 15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
  • 30 g oleju
  • 350 g steku z polędwicy wołowej (o grubości 1,5-2 cm), bez tłuszczu, pokrojonego na ok. 2 cm kawałki
  • 30 g pasty miso jasnej
  • 10 - 15 g octu ryżowego
  • 10 - 15 g cukru
  • 30 g wody
  • 170 - 200 g liści szpinaku baby, świeżych

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 427.4 kcal / 1789.4 kJ
Πρωτεΐνη 42 g
Λιπαρά 23.8 g
Υδατάνθρακες 15 g
Φυτικές ίνες 4.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων