Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln

Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln

3.6 107 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • glatte Petersilie abgezupft
    2 Stängel
  • Thymian abgezupft
    3 Zweig
  • Porree längs halbiert, in Stücken (5 cm)
    500 g
  • Kartoffeln, festkochend ungeschält, mittelgroß (à ca. 80 g)
    4
  • Rosmarin abgezupft
    1 Zweig
  • Salz
    ¾ TL
  • Wasser
    500 g
  • rote Zwiebel (ca. 110 g), halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    20 g
  • frische Pilze gemischt (z.B. Kräuterseitlinge, Austernpilze), in Würfeln (1-2 cm)
    400 g
  • Weißwein vegan
    50 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht vegan (siehe Tipp)
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan
  • Sahnealternative aus Soja zum Kochen
    100 g
  • Pfeffer
    ½ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 228 kcal / 956 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 7.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων